-Vi har Danmarks billigeste søbolde.
Så køb billige golfbolde her!

Hvad er en søbold?

Hvad er en søbold?


En søbold er en brugt golfbold, som bliver genbrugt. En forbruger starter med at købe nogle nye golfbolde hos bedstgolf.dk. Han smider dem væk efter at have spillet at par runder golf. For at holde forbrugerens lokale golfbane ren og fin samler vores leverandør dem op. Vi opkøber så hans brugte golfbolde og sælger dem vidre. På den måde er du med til at støtte miljøet! Køb din "grønne" billige golfbolde her!

 Viden om golf.

Golf er en sport for alle; lige fra små børn til de ældre. Golf er en dejlig sport, som foregår i naturen, hvilket gør, at du får motion og frisk luft. Undersøgelser viser, at golf er en af de bedste måder at tabe sig på. Når du spiller, mærker du ikke, hvor meget motion du egentlig får. Kom igang med golf nu, og slå til den golfbold! Så hvis du vil prøve noget nyt så prøv golf!

 

Hvad skal jeg bruge for at komme igang?

For at komme igang skal du ikke bruge ret meget. Det du skal bruge er noget udstyr, som kan købes brugt eller også helt nyt (dog låner de fleste klubber udstyr ud). Når du har udstyret på plads, så skal du bruge noget fodtøj. Du kan vælge at bruge et par løbesko (hvis du har det), ellers kan du gå ud og købe et par rigtige golfsko (disse koster fra 200 kr. og op efter). Nu er udstyret på plads. Det vil sige, at du skal til det vigtigste nu; golfbolde. Du bruge nogle "rigtige" golfbolde. Det vil sige golfbolde, som kan være nye eller brugte. Jeg syntes personligt, at en brugt "mærkebolde" er meget bedre end en ny "billig" golfbold. Herinde kan du købe begge dele. Så køb nogle billige golfbolde hos os og kom igang med at spille idag.

 

Nu har jeg udstyret på plads hvad så?

Nu når du al udstyret på plads, så er det bare at komme ud og spille. Du kan bruge google til at finde den nærmeste golfbane. Når du har fundet ud af, hvor du vil spille, så skal du bare tage chancen og komme igang (der plejer at være nogle i golfklubberne, der kan hjælpe dig godt igang).

bedstgolf.dk | Lyngevej 227, 3450 Allerød - Danmark | Tlf.: 27212109 | Golf@promotivo.dk